Pengikut setia :)


kenangan yg aku rindui


heyyyy kesayanganssss ~

yeahh todayyyyyyyy . terasa rajin nak menaip ! todayyy todayyy todayyy ! tetiba ....
terigatkan kenangan lama ! kenangan sewaktu form 1 sampai form 3 . kenangan yang takkan mungkin dilupai
teringatkan kenangan dengan kawan-2 rapat ku . kawan-2 gilaa . kawan-2 satu kepala . ohhhh uniey , yana , ayue , c-kin , angah , iffah dannnn mereka-mereka yangg terlalu ramaii sampai kn terlupa seketika nama mereka . tetapi wajah tetap ku ingattt . a lots of memory with them ! kenangan kena marah dengan pengawas . kenangan pergi surau sesame . lepak sesama . kenangan malam-2 kat surau dengan ustazah yang mengajar kitorang mengaji . kenangan makan sesama . ahhhhh macam-2 kenangannnnn !!! seriously ! macam nak nangis ingat semua tu . ohh one moree . kenangan outing ke bandar sesama . yeah . we like siblings right ? dulu mereka semua macam adik beradik aku . ketika suka duka mereka lah bersama aku . ingat takk time kita di fitnah ? dituduh buat tarian yang tak baik laa . ape laaa kan ? 
selalu nama kita naik dulu kan ? pelajar bermasalah ? tak kott . cuma budak asrama yang tidak suka kan peraturan yang agak ketat , right ?
dannnnn . orang yangg paling aku takk lupa ialah NUR ILYANA MD RADZI & AYU AMIRA AWANG ! yeah ! both of youuuuuu ! i miss both of you damn much ! much ! andd much ! dulu rapat macam tak boleh nak renggang tapi sekarang renggang .. tak contact langsung , tak meet langsung macam kita tak pernah kenal :'( orangg yang selalu buat-buat merajuk dengan aku . selalu buat aku menangis kalau gaduh dengan diorang ! yeah ! mereka berdua lahhhh .! dannn aku akan bagi cadburry bila diorang merajuk dengan aku ! lepas tu kitorang pasti akan berbaik . HAHA ! nakal kan ? :') indahnya waktu dahulu takkan mungkin dapat diundur balik kan ? macam tak sangka semua tu dah lama berlalu . dulu tidur sekatil . makan bersama . aku masih ingat gaya korang berdua bila tergelak . sorang gelak macam pontianak . sorang gelak macam nak bergegar dunia . HAHA :') bila aku rindukan korang . seriously airmata ini terasa macam nak menitis . i hope u same with me . i hope korang tak pernah lupakan aku . hope korang tak pernah benci aku sebab aku tak pernah benci korang walaupun kita pernah gaduh . korang tetap aku anggap adik-adik aku sampai bila-bila . im really-2 miss both of you ! 
okay , dats all for today i menaipppp . goodbye kesayangans ~

terima kasih sudi membaca.sila like jika anda menyukai post atra :)

hati yang sedang menangis



assalamualaikum readers ....

sorry sebab dah lama tak update blog . yeah .im really-2 miss my blog :')

todayyyy . hati meronta-2 . hati menangis . hati tak sanggup menangis kesedihan ini . 
biyyy . why must i miss you ? :'( harinie tetiba ur mummy hantar msg kat sy . terkejut sangat-2 . rupanya mummy masih tak lupa sy kat sini :') mummy baru balik dari Mekkah tauu :') mummy tanya keadaan sy kat sini .. mummy cakap mummy mimpi awak . mummy cakap kt sy mummy rindu awak . Sumpah rasa macam tak sanggup nak reply msg mummy . mummy buat sy menangis . mummy & sy rindukan awak sayang ... :'(
kami semua sangat rindukan awak .. 
kenapa awak tinggal kami sayang :'( kami x mampu nak cari pengganti awak di hati kami :'(
biyyyy . saya rinduuu awakkkkkkkkkkkkkkkk ! ape perlu sy buattttttt !!! 4 tahun bukan sekejap tapi 4 tahun tu xmampu bantu sy hilangkan perasaan sy kat awakkkk :'( i miss u badlyyyyyy :'(
pada siapa sy nak mengadu semua nie ? siapa lagi yang mampu faham perasaan nie . memang saya tak nafikan macam-macam lelaki . berpuluh-2 lelaki datang dan pergi dari hidup saya .. tapi takde satu pun macam awak sayanggggggggggg :'( awak tersangat istimewa dalam hidup sy :'( InshaAllah bulan 6 nie sy akan balik kl dan akan pergi tengok mummy .... tapi .. hati sy mengatakan saya tak sanggup jumpa mummy . sy tak sanggup tengok mummy menangis lagi depan sy ! ! 
kalau awak masih ada sekarang mesti awak takkan tinggalkan sy kan ? awak mesti takkan biarkan sy menangis macam nie kan ? sy x mampu nak tahan lagi biyyy ;'( i need u ... everytime i need u biy :'( sy perlukan awak tuk teman sy time sy sedih . hiburkan sy ,dengar masalah sy & sy perlukan awak di sisi sy biyyyyyyyyyyyy :'( biyyyy .semua orang tinggal sy biyyyy ... xde yang setia mendengar semua kesedihan + kegembiraan hati nie biyy .. ape kurangnya sy biyyyy ... ape yg sy takde orang lain ade biyy ? :'( salah ke sy nak orang kat sisi sy .. orang yg fahami sy :'( 
maaf . sy x mampu nak tahan lagi . tak mampu nak taip lagi . what i want to say . i miss u damn much arehh :'( hari-hari saya pasti ceria kalau awak ade :')

terima kasih sudi membaca.sila like jika anda menyukai post atra :)